Blog

Dávno som mala túžbu vyskúšať si vytvoriť vlastné mydlo za studena. Doteraz sme si mydlo doma vyrábali len s pomocou mydlovej hmoty, a to najmä moja dcéra. Používanie mydlovej hmoty je síce jednoduchšie, no pre mňa, ako pre kreatívnu dušu, je výroba mydla za studena neodolateľnou výzvou. Považujem ju za vyšší level tvorivosti, ktorý ponúka širší...

Psi sú najlepší kamaráti - nesúdia nás, majú nás radi takých, akí sme, vždy sú nám nablízku, Keď potrebujeme, utešia nás, keď sme smutní alebo nešťastní a vždy nás radi vidia.

Autori tejto jedinečnej príručky vytvorili knihu, ktorá patrí k tomu najlepšiemu čo sa dá na trhu v odbore aromaterapie nájsť. Bude ozdobou knižnice všetkých priaznivcov zdravého životného štýlu, esenciálnych olejov, aromaterapeutov, masérov, lekárov alebo naturopatov. Ocenia ju úplní začiatočníci aj skúsení profesionáli.

Osobný parfum priaznivo vplýva na našu náladu a našu myseľ a hormonizuje procesy nášho tela. Hovorí sa mu aj "PARFUM DUŠE", teda je to esencia, ktorá je v súlade s našou podstatou, podporuje zdravé zložky našej osobnosti a pomáha nám viac sa prejaviť v našej autenticite.

Ako neutralizovať potenciálne poškodenie z mNRA vakcín? Samoliečenie je veľmi náročné, málo z nás to dokáže, preto potrebujeme barličky a prawtein C60 od BEWIT nám môže pomôcť.

BEWIT je rozrastajúca sa komunita, ktorá zdieľa svoje skúsenosti medzi sebou, kde sikaždý môže spniť svoj sen o finančnej slobode, životnej zmene, zmysluplnej a naplňujúcej práci, žití v súlade s prírodou.  


BEWIT disponuje najväčšou ponukou jednodruhových olejov a najširším výberom zmesí olejov na svetovom trhu.

"Všetky vrchy, pohoria, všetky lúky a lesy sú prirodzené lekárne"


www.bytsamasebou.sk

info@bytsamasebou.sk
+421 910 109 840